КМДА Київська міська державна адміністрація


5 квітня 2017

У Київській міській клінічній лікарні №4 провели День здоров’я

У Київській міській клінічній лікарні №4 провели День здоров’я

квітня в Київській міській клінічній лікарні № 4 провели День здоров’я. Захід організовано за сприяння Солом’янської адміністрації та Департаменту охорони здоров’я КМДА.

Мешканці району, отримавши листок пацієнта, відвідали терапевта-кардіолога, хірурга-травматолога, невролога. Також за направленням лікарів мали змогу безоплатно пройти ультразвукове, електрокардіографічне лабораторні дослідження; цифрове рентген-обстеження.

За півдня медичні обстеження пройшли понад 100 бажаючих. За словами головного лікаря Київської міської клінічної лікарні №4 Тетяни Мостепан, це перший подібний захід у лікарні, але зважаючи на доступність і зручність для пацієнтів, планується проводити надалі.

«Заходи такого формату періодично проводимо в закладах охорони здоров’я району. Завдяки цьому мешканці мають змогу оперативно отримати необхідну допомогу та роз’яснення фахівців. 7 квітня проведемо День здоров’я в медичних закладах на вул. Гарматній, 36, вул. Єреванській, 6, вул. Соціалістичній, 12, вул. Солом’янській, 17, просп. Комарова, 3, просп. Лобановського, 2», − зазначив голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро. 

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.