КМДА Київська міська державна адміністрація


25 травня 2017

Максим Шкуро презентував промисловість Солом’янського району на виставці «Зроблено в Києві»

Максим Шкуро презентував промисловість Солом’янського району на виставці «Зроблено в Києві»

Сьогодні, 25 травня, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман разом з Київським міським головою Володимиром Кличком ознайомилися з роботою промислових підприємств Солом’янського району та столиці під час виставки «Зроблено в Києві».

Промисловість Солом’янського району презентував голова адміністрації Максим Шкуро. Зокрема, Володимир Гройсман ознайомився із новітніми розробками та продукцією підприємства «Київприлад».

На виставці «Зроблено в Києві» представлено 11 промислових підприємств району, що працюють у різних галузях та два провідні вищі навчальні заклади – Київський політехнічний інститут ім. І. Сікорського та Національний авіаційний університет. 

Довідково. Загалом у районі працює 172 підприємства, на яких  створено понад 12 тисяч робочих місць. Основний промисловий потенціал району припадає на галузь машинобудування та металообробки. Окрім того, район представлений  поліграфічною, харчовою, легкою, хімічно-медичною промисловістю, виробництвом неметалевих мінеральних виробів тощо. За обсягами реалізованої продукції (на суму понад 8 млрд. грн) у минулому році район посів 5-е місце серед інших районів столиці.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.