КМДА Київська міська державна адміністрація


26 травня 2017

Максим Шкуро привітав школярів зі святом Останнього дзвоника

Максим Шкуро привітав школярів зі святом Останнього дзвоника

Сьогодні, 26 травня, у школі №54 відбулися урочистості з нагоди закінчення навчального року. Школярів, педагогічний колектив, батьків привітав голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро.

«Я хочу привітати вчителів, випускників, батьків із завершенням навчального року. Особливі поздоровлення для сорока одинадцятикласників школи, для яких цей шкільний дзвоник лунає востаннє і які починають доросле, самостійне життя. Бажаю успіхів тим, хто цього року закінчив школу і тим, хто продовжує навчатися. Приємно, що в цьому році школа здобула чимало перемог на олімпіадах і за цими результатами посіла 13 місце серед 60 шкіл району», − сказав керівник району. 

За словами Максима Шкуро, вперше за десятиріччя в районі починається відновлення парканів у школах. Якраз із школи № 54 стартує ця робота і до вересня буде збудовано нову огорожу. Також буде проведено капітальний ремонт даху, інженерних мереж.

Відмінникам навчання вручили похвальні листи, а школярі підготували для гостей творчі виступи.

Довідково. Сьогодні останній дзвоник пролунав для 1 956 одинадцятикласників  району. За результати навчального року Солом’янський район посів друге місце серед десяти за кількістю переможців олімпіад. 

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.