КМДА Київська міська державна адміністрація


1 жовтня 2013

Військова частина № 3030 святкує 47-у річницю з дня заснування

Військова частина № 3030 святкує 47-у річницю з дня заснування

30 вересня в Палаці дитячої та юнацької творчості відбулися урочистості з нагоди 47-ої річниці з дня заснування спеціалізованої військової частини внутрішніх військ № 3030. На свято військовослужбовців завітали: заступник голови Київської міської державної адміністрації Корж Віктор Петрович, голова Солом’янської районної державної в м. Києві адміністрації Луцький Максим Георгійович, депутат Київської міської ради Філіпов Володимир Вікторович, ветерани військової частини та інші високоповажні гості.

Під час урочистостей командир частини, полковник Шелефост Володимир Павлович подякував усім присутнім гостям за привітання та провів  короткий екскурс в історію військової частини від дня заснування і до сьогодення. На сьогодні військова частина № 3030 – це 60 % строкової служби  та 40% офіцерів, прапорщиків та військовослужбовців за контрактом.   Військовослужбовці постійно забезпечують охорону порядку у всіх районах міста Києва, виконують бойові завдання під час масових акцій та футбольних матчів. Офіцери та солдати військової частини № 3030 є останнім щитом безпеки громадського порядку, який дозволяє захистити мирних жителів від будь-яких порушень правопорядку, та є останньою надією мирних громадян.

Вітаючи захисників, заступник голови КМДА, генерал-майор міліції Корж Віктор Петрович, сказав: «Для мене це подвійне свято, по-перше я є вихованцем внутрішніх військ, а по-друге особливо приємно бачити в цій залі свого наставника, вчителя, генерала-полковника Володимира Гавриловича Поважнюка». На честь свята Віктор Корж подарував військовій частині плазмовий телевізор. 

Максим Луцький нагородив військовослужбовців подяками від Солом’янської районної державної адміністрації та зауважив: «Я радий бути разом з вами на цьому святі, в колі колег та друзів. На вас покладена почесна місія і велика відповідальність - забезпечувати обороноздатність та порядок в державі, безпеку і захист конституційних прав своїх співвітчизників. Бажаю вам із гідністю нести цю службу!». Керівник Солом’янського району після привітання подарував військовій частині ноутбук.

47 річниця з дня заснування військової частини продовжилась святковим концертом.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.