КМДА Київська міська державна адміністрація


9 листопада 2017

У Солом’янській РДА обговорили ситуацію в районі із підключенням будинків до теплопостачання

У Солом’янській РДА обговорили ситуацію в районі із підключенням будинків до теплопостачання

9 листопада  в Солом’янській адміністрації відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Солом’янської РДА, де обговорили поточну ситуацію із  підключенням  житлових будинків і об’єктів соціальної сфери до теплопостачання. Участь у комісії взяли начальник управління (інспекції) самоврядного контролю виконавчого органу (КМДА) Станіслав Москалевський, керівники структурних підрозділів адміністрації, представники комунальних служб,  ЖЕДів.

Станом на сьогодні  в районі 61 будинок залишається без тепла через аварії на тепломережах. Найбільше поривів виникає на вулицях Антонова, Мартиросяна, Мацієвича (колишня Соціалістична),  бульварі Чоколівському, Донецькій. Зараз аварійні бригади працюють на 10 пошкодженнях, заплановано повністю завершити роботи на трьох ділянках. На ранок кількість пошкоджень планується зменшити до 18 об’єктів. Також виникають проблеми із недотриманням параметрів теплопостачання до будинків.

«Через застарілі інженерні комунікації, прориви тепломереж постійно трапляються на початку опалювального сезону. Пошкоджені ділянки ремонтуються. Але ще є десятки будинків без тепла. Маємо мобілізувати усі районні служби, надавача послуг – «Київенерго» для максимально оперативного вирішення проблем», – зазначив перший заступник голови Солом’янської РДА Володимир Бялковський.

За результатами засідання комісії, Володимир Бялковський дав дорученням усім комунальним службам району в найближчі терміни відпрацювати усі проблемні будинки та забезпечити підключення до теплопостачання та гарячого водопостачання.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.