КМДА Київська міська державна адміністрація


1 березня 2018

У Солом’янському районі задіяно 56 одиниць техніки для подолання наслідків снігопаду

У Солом’янському районі задіяно 56 одиниць техніки для подолання наслідків снігопаду

У Солом’янському районі  задіяно  56 одиниць техніки для подолання наслідків снігопаду: 30 одиниць техніки КП ШЕУ району, 18 одиниць техніки КП  «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва», 8 одиниць снігоприбиральної технікиКП УЗН Солом’янського району.

У дворах житлових будинків прибирає сніг 357 працівників КП «Керуюча компанія». Парки і сквери району розчищають 90 працівників КП УЗН.

55 працівників КП ШЕУ району чистять від снігу дороги, тротуари та зупинки громадського транспорту, підходи до підземних пішохідних переходів.

КМДА звертає увагу усіх балансоутримувачів на необхідність негайного розчищення снігу на закріпленій балансовій території. У разі порушення правил благоустрою міські інспектори з благоустрою складатимуть протокол, що є підставою для накладення штрафу.

Обмеження в’їзду великогабаритного та великовантажного транспорту триває сьогодні до 10:00.

Комунальники працюють у посиленому режимі та наполегливо просять власників транспортних засобів не залишати автівки обабіч вулиць і доріг, щоб не заважати спецтехніці оперативно прибирати проїзні частини від снігу.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.