КМДА Київська міська державна адміністрація


20 квітня 2018

Відбулась V факельна естафета «Біг миру заради гармонії»

Відбулась V факельна естафета «Біг миру заради гармонії»

Нещодавно у Солом’янському районі відбулась V факельна естафета «Біг миру заради гармонії», у якій взяли участь  вихованці та учні дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів.

За доброю традицією спортсмени пронесли «Факел миру» вулицями рідного  району. Очолив естафету Віце-президент громадської організації «Марафонська команда «Всесвітній біг заради гармонії»  Євген Фурс, а також призери України та Європи, спортсмени української марафонської команди та спортивного клубу «Санчін».

Спортсмени стартували від ДНЗ № 76,  далі естафету вітали   гучними оплесками та привітальними вигуками  вихованці ДНЗ №№ 360, 376, 191 та 651, де наймолодші учасники зустріли факел з неймовірною теплотою та радістю. Діти цих дошкільних закладів виготовили «Дерево бажань, мрій та миру». Фінішувала естафета на  шкільному подвір'ї середньої загальноосвітньої школи № 69, де учні молодших класів зустріли гостей спортивного свята  щирими й допитливими очима.

Діти  передавали  «Факел миру» з рук у руки. Кожний маленький  учасник заходу  прагнув  передати  всім частинку  добра, злагоди, розуміння.

«Факел миру» продовжить місію дружби та братерства містами Київської області.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.