КМДА Київська міська державна адміністрація


7 серпня 2018

Максим Шкуро: «У Солом’янському районі триває будівництво нової школи»

Максим Шкуро: «У Солом’янському районі триває будівництво нової школи»

У Солом’янському районі триває будівництво нової школи № 22 на просп. Відрадному, 36В. Роботи розпочали восени минулого року. Це буде сучасна, трьохповерхова будівля для 425 учнів.

 «З початку 90-х років діти школи № 22 навчалися в двоповерховому, непристосованому приміщенні колишнього дитячого садочка на просп. Відрадному, 36В, де навіть не було їдальні й спортивного залу. Нова школа  матиме всі необхідні, комфортні приміщення. Це перша школа району, де будуть використовуватися альтернативні джерела енергії, а саме сонячні батареї та ґрунтові теплові насоси», − зазначив керівник району Максим Шкуро.

Нова школа матиме актову та спортивну зали, стадіон, медичний блок із фізіотерапетивничним кабінетом, їдальню, начальні секції для першокласників 6 і 7 років, ігрові кімнати тощо. Заклад буде доступним для малобільних груп.

Під час виїзної наради представники профільних підрозділів Солом’янської адміністрації, підрядної організації ознайомилися з ходом будівництва та визначили перелік першочергових робіт.

В липні майже завершено всі земляні роботи, облаштування фундаменту. Завершуються каркасно-монолітні роботи, будівельники приступили до цегляної кладки. Незабаром розпочнеться підведення зовнішніх інженерних мереж, облаштування покрівлі першого блоку будівлі, буріння скважин для теплових насосів. 

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.