КМДА Київська міська державна адміністрація


4 жовтня 2018

У парку за кінотеатром «Тампере» триває капітальний ремонт

У  парку за кінотеатром «Тампере» триває капітальний ремонт

У вересні розпочали капітальний ремонт парку за кінотеатром «Тампере». Це вже третій етап робіт зі створення комфортного парку. В парку облаштували нові доріжки, встановили лави, спортивний майданчик для гри у баскетбол і дитячий майданчик.

Керівник району Максим Шкуро провів виїзну нараду та дав доручення відповідним комунальним службам щодо якісного та вчасного проведення робіт.

«Щороку ми не лише створюємо нові зелені зони, а й обов’язково підтримуємо та ремонтуємо ті, що вже є. Це стосується і парку за кінотеатром «Тампере». Зараз йде капітальний ремонт вхідної групи парку. До кінця жовтня заплановано облаштувати доріжки, встановити новий дитячий майданчик, лави та урни. Також будуть проведені озеленювальні роботи, а саме: облаштовано газон, висаджено нові дерева та квітники», − зауважив голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро.

Нагадаємо, цього року в Солом’янському районі відремонтували 11 парків і скверів. Зокрема, у парку «Відрадний», що увійшов у ТОП-10 парків Києва, зробили найбільший капітальний ремонт із встановленням дитячих і спортивних майданчиків. 

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.