КМДА Київська міська державна адміністрація


12 грудня 2018

Голова району провів нараду щодо результатів обстеження найпростіших укриттів та споруд подвійного призначення

Голова району провів нараду щодо результатів обстеження найпростіших укриттів та споруд подвійного призначення

На виконання доручення мера Києва Віталія Кличка, 12 грудня голова Солом’янського району Ігор Довбань провів  робочу нараду з питання обстеження найпростіших укриттів та споруд подвійного призначення, розташованих на території Солом’янського району, представниками Солом’янського районного управління  ГУ ДСНС України у   м. Києві та комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва».

Нарада відбулась за участі керівного складу та представників відповідних структурних підрозділів Солом'янської райдержадміністрації, начальника Солом’янського районного управління ГУ ДСНС у м. Києві Руслана Дядюші, директора КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового господарства  Солом’янського  району м. Києва» Володимира Радика, представників комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Солом’янського району» м. Києва та працівників комунальних підприємств.

Учасники робочої наради відзвітували перед керівником району про технічний стан та стан обладнання перевірених найпростіших укриттів та споруд подвійного призначення.

Голова Солом’янської райдержадміністрації Ігор Довбань наголосив на необхідності у проведенні додаткового обстеження найпростіших укриттів та споруд подвійного призначення; забезпеченні їх табличками встановленого зразка (УКРИТТЯ) та відповідним обладнанням, згідно з вимогами наказу МВС України від 09 листопада 2018 року № 579 «Про затвердження Вимог з питань використання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту».

Також голова району закцентував увагу на необхідності постійного утримання найпростіших укриттів та споруд подвійного призначення в належному технічному стані.

За результатами робочої наради  напрацьовані відповідні доручення.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.