КМДА Київська міська державна адміністрація


14 грудня 2018

Голова Солом’янського району Ігор Довбань відвідав Солом’янський районний у місті Києві військовий комісаріат

Голова Солом’янського району Ігор Довбань відвідав Солом’янський районний у місті Києві військовий комісаріат

За дорученням мера Києва Віталія Кличка, 14 грудня 2018 року голова Солом’янського району Ігор Довбань відвідав Солом’янський районний у місті Києві військовий комісаріат.

Ігор Довбань оглянув приміщення, ознайомився з особовим складом комісаріату.

Голова району висловив подяку військовому комісару полковнику Сергію Асанову за плідну співпрацю протягом останніх 11 років.

Голова Солом’янської райдержадміністрації Ігор Довбань привітав новопризначеного військового комісара Солом’янського районного у місті Києві військового комісаріату підполковника Станіслава Макаренка та побажав йому плідної роботи, успіхів у нелегкій праці та порозуміння і налагодження тісної співпраці з органами влади, направленої на вирішення проблемних питань, досягнення спільно поставлених першочергових завдань для зміцнення обороноздатності Української незалежної держави.

Також до привітання долучились військовий  комісар Київського міського військового комісаріату полковник Сергій Клявлін та командир батальйону територіальної оборони Солом’янського району підполковник Вадим Озірний.

Голова Солом’янського району Ігор Довбань зазначив, що всіляко буде підтримувати військовий комісаріат та сприяти національно-патріотичному вихованню молоді.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.