КМДА Київська міська державна адміністрація


19 грудня 2018

Голова району Ігор Довбань привітав маленьких вихованців з Днем Святого Миколая

Голова району Ігор Довбань привітав маленьких вихованців з Днем Святого Миколая

19 грудня, у День Святого Миколая, у Територіальному центрі соціального обслуговування населення Солом’янського району міста Києва за адресою: бульв. Вацлава Гавела, 83 А, за підтримки Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, відбувся святковий захід для дітей з особливими потребами. 

На свято завітали почесні гості: помічник народного депутата України Дмитра Андрієвського Руслан Кисіль, голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ігор Довбань, заступник голови Олена Горпинченко та настоятель парафії, голова парафіяльної ради релігійної організації «Парафія Святого Іоанна Хрестителя Православної церкви України» Павло Стародуб.

З вітальним словом  до дітей та їхніх вихователів звернувся голова району Ігор Довбань: «У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса, наші діти з нетерпінням чекають пробудження, а черевички наповнюються подарунками. Нехай це свято наповнить Ваш дім щастям, теплом і любов’ю, а Ваше життя зробить яскравим! У День Святого Миколая від чистого серця бажаю радості і добрих посмішок близьких, світлої надії душі і вірної удачі, казкових чудес і чарівних моментів, безсумнівного щастя на шляху і щирої любові».

Вихованці Київської дитячої музичної школи № 14 імені Д. Кабалевського подарували присутнім святковий настрій. Всі учасники святкового дійства отримали солодкі подарунки та яскраві враження на весь наступний рік. 

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.