КМДА Київська міська державна адміністрація


19 грудня 2018

У Солом’янському районі засвітили новорічну ялинку-2019

У Солом’янському районі засвітили новорічну ялинку-2019

У День Святого Миколая в Солом’янському парку «Відрадний» за участі голови району Ігоря Довбаня відбулося урочисте засвічення яскравих вогнів новорічної ялинки-2019.

Діти разом з почесними гостями, – народним депутатом України Дмитром Андрієвським; депутатами Київради, заступником голови Київської міської державної адміністрації В’ячеславом Непопом; головою Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ігорем Довбанем та настоятелем парафії, головою парафіяльної ради релігійної організації «Парафія Святого Іоанна Хрестителя Православної церкви України» Павлом Стародубом, засвітили головну ялинку району.

З вітальними словами до присутніх звернувся голова району Ігор Довбань, який зазначив, що найбільшою винагородою для нього в цей день стали усміхнені дитячі очі, сповнені надією та вірою у себе, у свої можливості та у своє майбутнє. Ігор Довбань побажав всім присутнім приємних подарунків та солодких сюрпризів, миру і блага в сім’ї, доброго щастя і міцного здоров’я, великої удачі та чудових ідей, відкритої душі і світлої надії.

Для гостей свята найкращі творчі колективи району «Божедари», «Чорнобривці» та ансамбль естрадно-спортивного танцю «Матриця» створили святковий, піднесений настрій та подарували цікаву програму.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.