КМДА Київська міська державна адміністрація


29 грудня 2018

Голова району Ігор Довбань привітав випускників «Академії патрульної поліції»

Голова району Ігор Довбань привітав випускників «Академії патрульної поліції»

«Я впевнений, що ви будете з честю виконувати покладені на вас обов’язки. Наша держава ввірила вам відповідальність за безпеку та законність», - з такими словами звернувся голова Солом’янського району Ігор Довбань до випускників «Академії патрульної поліції».

29 грудня у приміщенні Солом’янської адміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди 10-го випуску слухачів Державної установи «Академія патрульної поліції».

Академія патрульної поліції — Державна установа Національної поліції України, що забезпечує первинну професійну підготовку поліцейських, яких вперше прийнято на службу до поліції, підвищення кваліфікації, а також окремі форми службової підготовки патрульних поліцейських.

Основна мета Академії патрульної поліції: навчити, підготувати, виховати поліцейського нової генерації як людину та особистість, яка реалізує у своїй діяльності три головні принципи: «Чесність», «Професіоналізм», «Самовідданість».

Сьогодні 55 слухачів Академії патрульної поліції закінчили навчання. Навчалися патрульні протягом 4 місяців й опановували такі важливі дисципліни, як тактична та вогнева підготовки, захист життя та здоров’я поліцейського, кримінальне право, курс з ефективної комунікації та безпечного керування автомобілем. В Академії патрульної поліції готують нове покоління поліцейських, враховуючи основні концепти Стратегії Міністерства внутрішніх справ України – 2020, а саме такі три основні напрями реформування: «Твоя безпека», «Твій захист», «Твій сервіс».

Привітати випускників Академії  патрульної поліції України завітали:

український військовик, підполковник полiцiї, заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич;

голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ігор Довбань;

ректор Національної академії внутрішніх справ, доктор юридичних наук, професор, генерал поліції другого рангу Володимир Чернєй;

перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції капітан поліції Олексій Білошицький та інші почесні гості.

За час свого існування Академія патрульної поліції вже забезпечила первинну підготовку 707 патрульних (10 випусків).

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.