КМДА Київська міська державна адміністрація


11 січня 2019

У Солом’янській РДА обговорили питання розвитку району

У Солом’янській РДА обговорили питання розвитку району

Керівник Солом’янської адміністрації Ігор Довбань провів робочу нараду для обговорення й вирішення проблемних питань Солом’янського району. Серед ключових тем – створення парку відпочинку «Совський парк», каналізування і водопостачання Олександрівської Слобідки, ремонт доріг у мікрорайоні Совки. Нарада відбулася за участі депутатів Київради Олексія Руденка та Андрія Таранова.

«Співпраця з депутатським корпусом допоможе лобіювати інтереси мешканців і вирішувати найбільш проблемні питання окремих мікрорайонів. Адже ніхто краще за самих мешканців не знає проблеми вулиць, де вони живуть. Такий механізм синхронізує роботу адміністрації, депутатів і мешканців та дозволить поступово вирішувати першочергові проблеми», − зазначив керівник Солом’янського району Ігор Довбань.

Керівник ОСН «Вуличний комітет «Вулиця Червона та провулок Червоний» Анна Вислоух окреслила найбільш нагальні проблеми мікрорайону Совки, де проживає понад 2,5 тисячі мешканців. За її словами, це асфальтування доріг, а також завершення каналізування і водовідведення приватного сектору.

Депутат Київради Андрій Таранов порушив питання створення парку відпочинку «Совський парк» між вулицями Івана Пулюя та Бориса Гаріна площею 22 га.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.