КМДА Київська міська державна адміністрація


15 січня 2019

У Солом’янському районі тривають роботи з будівництва каналізаційного колектора в мікрорайоні Олександрівської Слобідки

У Солом’янському районі тривають роботи з будівництва каналізаційного колектора в мікрорайоні Олександрівської Слобідки

У Солом’янській адміністрації обговорили стан проведення робіт із каналізування приватних секторів. Керівник Солом’янського району Ігор Довбань провів зустріч з цього питання із директором КП «Солом’янка-Сервіс» Миколою Березівським.

Пріоритетним об’єктом залишається будівництво каналізаційного колектора довжиною 1 050 м по вул. Володимира Брожка в мікрорайоні Олександрівської Слобідки. Роботи з його будівництва розпочали ще в 2007 році, але через брак фінансування призупинили. Відновили лише в 2016 році. Зараз тривають роботи з виконання щитової проходки під землею та монтаж труб.

«Цей об’єкт один із найбільш складних у технічному плані та найбільш дороговартісний. Але один з найважливіших, адже завершення будівництва дасть можливість підключити каналізаційні мережі приватних будинків не лише Олександрівської Слобідки, але й Голосіївського району, де він проходить. Також дозволить вирішити екологічні проблеми Совських ставків. Тому наше завдання − ввести колектор в експлуатацію», − зауважив голова Солом’янської РДА Ігор Довбань.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.