КМДА Київська міська державна адміністрація


21 січня 2019

Голова Солом’янського району Ігор Довбань взяв участь у відкритті удосконаленого кабінету дільничних офіцерів поліції

Голова Солом’янського району Ігор Довбань взяв участь у відкритті удосконаленого кабінету дільничних офіцерів поліції

21 січня голова Солом’янського району Ігор Довбань взяв участь у відкритті удосконаленого кабінету дільничних офіцерів поліції за адресою: вул. Єреванська, 3 А.

Кабінет дільничних офіцерів поліції відкривали: начальник Головного управління Національної поліції у м. Києві Андрій Крищенко, народний депутат України Дмитро Андрієвський, заступник голови Київської міської державної адміністрації В’ячеслав Непоп та голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ігор Довбань.

«Відкриття оновленої поліцейської станції сприятиме налагодженню взаємовідносин між громадою і поліцейськими та формуванню довірливих відносин. Мешканці, при потребі, зможуть поспілкуватись із дільничним, отримати консультації та правову допомогу. І, звичайно, сама присутність поруч поліцейського додаватиме мешканцям спокою», – зазначив Ігор Довбань.

Нагадуємо, що в оновленому кабінеті чергуватимуть дільничні офіцери поліції, які обслуговуватимуть мешканців масиву «Першотравневий» (вул. Єреванська, вул. Пітерська, вул. Геннадія Воробйова (колишня вул. Курська), вул. Антонова). Вони позмінно забезпечуватимуть правопорядок та надаватимуть усю необхідну допомогу мешканцям. Також дільничним офіцером поліції буде проводитись прийом мешканців двічі на тиждень: у вівторок з 9.00 до 11.00 та четвер з 18.00 до 21.00 год.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.