КМДА Київська міська державна адміністрація


31 січня 2019

Напрацювання плану заходів щодо утримання та ремонту пішохідних переходів у Солом'янському районі

Напрацювання плану заходів щодо утримання та ремонту пішохідних переходів у Солом'янському районі

28 січня голова Солом’янського району Ігор Довбань провів нараду з обговорення питань експлуатації підземних пішохідних переходів у Солом'янському районі.

«У нашому районі 23 підземних пішохідних переходи. На жаль, всі вони перебувають не на балансі комунальних підприємств району», - зазначив Ігор Довбань.

З метою аналізу проблемних питань та напрацювання рішень щодо підвищення рівня комфорту території Солом'янського району для мешканців та гостей міста, об'єднання з цією метою зусиль різних рівнів влади міста, головою району для участі у нараді було запрошено виконуючого обов’язки  директора Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Тараса Панчія.

Також у нараді взяли участь перший заступник голови Солом’янської адміністрації Володимир Бялковський, начальник управління житлово-комунального господарства та благоустрою адміністрації Андрій Сидорчук, виконуюча обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм району адміністрації Маргарита Шишковська.

Тарас Панчій поінформував учасників наради щодо планів стосовно утримання та капітального ремонту підземних пішохідних переходів у 2019 році.

За результатами наради прийнято рішення у тижневий термін розробити план спільних заходів щодо належного санітарно-технічного утримання та ремонту 23 підземних пішохідних переходів у Солом'янському районі. 

Довідково: згідно з розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 24.04.2015 № 381 «Про передачу основних засобів комунальної власності територіальної громади міста Києва» 23 підземні пішохідні переходи у Солом'янському районі, які знаходилися на балансі комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Солом'янського району м. Києва», закріплені на праві господарського відання за комунальним підприємством виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Київблагоустрій». Діяльність КП підпорядкована Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.