КМДА Київська міська державна адміністрація


5 лютого 2019

Ігорь Довбань нагородив трудовий колектив «Меридіану» почесними грамотами

Ігорь Довбань нагородив трудовий колектив «Меридіану» почесними грамотами

4 лютого голова Солом’янського району Ігор Довбань та заступник Олена Горпинченко завітали на промислове підприємство «Меридіан» ім. С.П.Корольова, щоб особисто привітати та нагородити найкращих працівників установи грамотами.

Перед початком урочистостей голова району разом з керівником підприємства В’ячеславом Проценком пройшлись по поверхах цехів, де оглянули процеси виробництва електронних приладів різного призначення, а також поспілкувались з працівниками «Меридіану».

Крім того, Ігор Довбань зацікавився новітніми технологіями, які підприємство реалізує. Йдеться про серійне виготовлення безпілотного авіаційного комплексу Spectator, який сьогодні розробляється для українських вояків на Донбасі. А завдяки тому, що безпілотник останнього покоління досить безшумний та малопомітний, це робить його менш уразливим під час виконання бойових задач на передовій.

«Коли я зайшов в цехи, одразу відчув запах масла і станків. Це відчуття мені знайоме з дитинства, оскільки я закінчив військове інженерне училище. Знаю, що таке інженери і що таке люди робочої професії. Від імені керівництва держави і району хочу подякувати вам за те, що в нашій країні функціонує така установа високого рівня. Вдячний, що ви працюєте на імідж держави в Європі. Ви своєю працею вибороли право називатись кращими», - підкреслив голова Солом’янського району Ігор Довбань, вручаючи почесні грамоти працівникам, які внесли вагомий внесок у розвиток вітчизняного машинобудування.

Довідково: Акціонерне товариство «Меридіан» ім. С.П.Корольова розпочало свою історію 20 серпня 1953 року, зайнявши лідируючу позицію в передовому виробничому просторі. В 2018 році «Меридіан» отримав звання «кращий експортер року» в галузі «Виробництво комп’ютерів, електронної та оптичної продукції серед середніх підприємств». Крім того, завод щороку бере участь у виставці-презентації продукції київського товаровиробника «Зроблено в Києві», де з гідністю представляє промисловий комплекс Солом’янського району. 

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.