КМДА Київська міська державна адміністрація


18 лютого 2019

У 2019 році на півсотні шкіл і дитячих садків Солом’янського району чекає капітальний ремонт

У 2019 році на півсотні шкіл і дитячих садків Солом’янського району чекає капітальний ремонт

Протягом 2019 року в Солом’янському районі планують капітально відремонтувати понад півсотні закладів освіти. Також управлінням освіти району будуть проведені поточні ремонтні роботи.

«Всі ми розуміємо, що умови навчання в школах безпосередньо впливають на успішність та здоров’я наших дітей. Саме тому район щорічно добивається виділення коштів з міського бюджету для створення в закладах освіти Солом’янки гідних умов для молодого покоління», — зазначив голова Солом’янської районної держадміністрації Ігор Довбань. — Так, в 2019 році в нашому районі передбачений капітальний ремонт за різними видами робіт більше півсотні установ — це дитячі сади, школи і гімназії, які належать до комунальної власності».

В закладах освіти проведуть роботи з оновлення фасадів, приміщень, заміни вікон, облаштування ігрових майданчиків. Також в багатьох дитсадках і школах відремонтують покрівлю, асфальтове покриття, інженерні та електричні мережі. На капітальні ремонти закладів загалом планується виділити більше 30 млн грн.

Крім того, в рамках реалізації проектів-переможців Громадського бюджету в 2019 році також планується виконати роботи ще в 6 освітніх установах. Це ремонт санітарних та технічних приміщень, встановлення нової огорожі для дитсадка, модернізація санвузлів та благоустрій території школи на Солом’янці.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.