КМДА Київська міська державна адміністрація


1 березня 2019

В Солом’янській адміністрації обговорили актуальні питання весняного благоустрою

В Солом’янській адміністрації обговорили актуальні питання весняного благоустрою

В Солом’янській районній держадміністрації, на виконання доручення мера Києва Віталія Кличка, відбулась нарада щодо весняного благоустрою територій району.

Щоб обговорити спільну роботу з наведення порядку в районі, а також вирішити актуальні питання, голова РДА Ігор Довбань провів зустріч з керівником районного КП ШЕУ Олександром Климовим, директором КП УЗН Олексієм Лукашем та начальниками житлово-експлуатаційних контор (ЖЕК).

«Щоб наш район був завжди зручним для проживання і відпочинку жителів та гостей міста, комунальні підприємства Солом’янки мають не лише комунікувати між собою, але працювати консолідовано. А враховуючи, що на календарі вже весна, нашим службам необхідно докласти максимум зусиль для наведення порядку. Питання стосується як прибирання, так і майбутнього озеленення», - зазначив керівник району.

Під час зустрічі учасники також зупинились на питанні благоустрою території після ліквідації аварій на мережі чи водопровідних лініях в районі. За словами Ігоря Довбаня, щоб КП ШЕУ могло оперативно навести лад на ділянці, де раніше було розриття, мають бути укладені угоди з аварійними службами міста. У зв’язку з цим керівництво району дало завдання комунальним підприємствам розробити відповідні угоди.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.