КМДА Київська міська державна адміністрація


1 березня 2019

Ігор Довбань закликав чиновників і мешканців згуртуватись навколо порятунку Ландшафтного парку

Ігор Довбань закликав чиновників і мешканців згуртуватись навколо порятунку Ландшафтного парку

Ландшафтний парк на вулиці Генерала Шаповала, який містить унікальну флору і фауну, а також цінний з точки зору автентичної природної місцевості, потребує негайної реконструкції. Про це сьогодні, в перший день весни, заявив голова Солом’янського району Ігор Довбань під час перевірки стану зеленої зони. 

«Ми бачимо, в якому стані знаходиться наш Ландшафтний парк. Розбиті доріжки, купа сміття, неприбраного торішнього листя, а також незрозумілі конструкції, які лежать просто неба. Також чимало провалів і відкритих люків, що є загрозою життю та здоров'ю людей. Особливо дітей сюди небезпечно відпускати на прогулянки», - зазначив очільник району.

У ході перевірки Ігор Довбань заявив про ініційовану ним наступного тижня нараду щодо питань реконструкції Ландшафтного парку. До зустрічі керівник РДА запросив приєднатись відповідальних за цим напрямком чиновників, а також усіх зацікавлених мешканців Солом’янки. Крім того, голова запропонував обговорити питання стосовно організації найближчим часом весняного суботника, де представники влади спільно з населенням могли б навести лад на території Ландшафтного парку, який є другим за величиною парком в районі. 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.