КМДА Київська міська державна адміністрація


13 березня 2019

Голова Солом’янської РДА Ігор Довбань проінспектував незадовільний стан території на в’їзді в Солом’янський район

Голова Солом’янської РДА Ігор Довбань проінспектував незадовільний стан території на в’їзді в Солом’янський район

Сьогодні вранці, 13 березня голова Солом’янської районної держадміністрації Ігор Довбань провів виїзну нараду щодо питань посилення прибирання територій на в’їздах в район.

Так, керівник РДА разом з першим заступником Володимиром Бялковським, директором КП з утримання зелених насаджень Олексієм Лукашем, головним інженером КП ШЕУ Костянтином Мацюком, директором КП “Керуюча компанія” Володимиром Радиком перевірив стан благоустрою території біля Жулянського шляхопроводу, на з’їзді з Кільцевої дороги до Солом’янського району.

Під час інспектування з’ясувалось, що ділянки, на яких засмічено, знаходяться у приватній власності. І саме власники землі не належним чином їх утримують.

“Зараз ми знаходимось на в’їзді в Київ, Велика кільцева дорога. Трафік величезний. Всі люди, які заїжджають до нас, постійно бачать цей непотріб. Це рівень і влади, і культури людей, а також дисципліни і відповідальності. І хоч зрання представники комунальних служб вже тут прибирають, маю велику надію, що небайдужі люди все-таки будуть викидати сміття в спеціально відведені для цього місця. Таким чином ми приберемо не лише район, але й безлад, що в наших головах”, - заявив Ігор Довбань.

Водночас голова району вказав начальникам місцевих КП на відсутність біля зупинки громадського транспорту необхідного смітника: “Це говорить про комплексність питання, яке треба оперативно вирішувати, адже ця територія - обличчя району і міста загалом”.  

У зв’язку з цим Ігор Довбань поставив завдання КП та підрозділам Солом’янської РДА оперативно навести лад на цій території та інших ділянках на в’їздах, що належать до комунальної власності. Також керівник РДА дав доручення звернутися до правоохоронних та контролюючих органів, зокрема Київради, щодо повернення земельних ділянок у комунальну власність, оскільки вони утримуються в неналежному санітарно-технічному стані.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.