КМДА Київська міська державна адміністрація


2 квітня 2019

Ігор Довбань відвідав підприємство “Aerostar” на Солом’янці, яке забезпечує робочими місцями півтисячі спеціалістів

Ігор Довбань відвідав підприємство “Aerostar” на Солом’янці, яке забезпечує робочими місцями півтисячі спеціалістів

Керівник Солом’янської районної держадміністрації Ігор Довбань відвідав підприємство “Aerostar”, яке завдяки своїм виробничим успіхам прославляє Солом’янку далеко за межами України. На заводі європейського зразка разом з головою РДА побували також народний депутат Дмитро Андрієвський і директор Асоціації малого та середнього бізнесу Солом’янського району Ростислав Ручко.

Підприємство, яке займається виробництвом кліматичного обладнання та автоматизованої системи управління будівлями, працює не лише на міжнародному ринку, але й оснащує загальнонаціональні об’єкти.

Під час візиту Ігор Довбань оглянув цехи заводу, ознайомився з процесом виготовленням приладів різного призначення, а також поспілкувався з його спеціалістами. До речі, на “AeroStar” працює майже 500 фахівців, що дозволяє міському бюджету стабільно наповнюватись податками.

“Оскільки в Солом’янському районі живе найбільше громадян по місту, а це 375 тис. людей, такі потужні підприємства є нагальною потребою, тому що це насамперед робочі місця для кваліфікованих фахівців. Район буде й надалі підтримувати, співпрацювати з місцевими заводами, які, по-перше, виробляють високоякісне обладнання для різних країн, а, по-друге, спроможні взяти під своє крило сотні громадян”, - заявив голова РДА Ігор Довбань.

Довідково: Більше 10-ти років “Aerostar” - визнаний лідер ринку кліматичного обладнання, якому довіряють більше 7 тис. клієнтів з різних країн. У 2018 році товарообіг підприємства зріс у 3,5 рази порівняно з 2014 роком. 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.