КМДА Київська міська державна адміністрація


5 квітня 2019

Голова району Ігор Довбань зобов’язав будівельників завершити роботи в парку на Вінницькій до Дня Києва

Голова району Ігор Довбань зобов’язав будівельників завершити роботи в парку на Вінницькій до Дня Києва

Сьогодні, 5 квітня, голова Солом’янського району Ігор Довбань провів виїзну нараду щодо затримки виконання реконструкційних робіт в парку на вул. Вінницька.

Разом з керівником РДА перевірили стан зеленої зони перший заступник голови Володимир Бялковський, начальник Управління екології та природних ресурсів КМДА Андрій Мальований, менеджер проекту КО “Київзеленбуд” Сергій Прибиль, директор КП УЗН в районі Олексій Лукаш та представники структурних підрозділів адміністрації. Крім того, на зустріч запросили генпідрядника, який виконує реконструкцію - директора ТОВ “Будком-СВ” Сергія Пархомчука.

У ході наради генпідрядник відзвітував, що будівельні роботи в парку підходять до свого завершення. За його словами, вже найближчими днями на зеленій зоні встановлять нові сміттєві урни, а будівельники закінчать укладання тротуарної плитки. У свою чергу директор КП з утримання зелених насаджень в районі Олексій Лукаш запевнив Ігоря Довбаня, що до 20 травня об’єкт здадуть вже з новим газоном, площа якого складатиме 3 га: “Уже підписали відповідну субпідрядну угоду щодо озеленення”.

Голова району зауважив, що попри фінальні роботи в парку, до генпідрядника ще залишається достатньо запитань. Насамперед йдеться про купу сміття, яке псує зовнішній вигляд Вінницького парку. У зв’язку з цим він зобов’язав директора компанії прибрати територію до початку робіт з озеленення.

“До Дня Києва ми повинні отримати вже гарний парк на Вінницькій, де місцеві жителі і гості могли б відпочивати в задоволення, а мами з колясками, які полюбляють тут гуляти, спокійно пересувались доріжками. А для цього треба якісно виконати усі роботи і якнайскоріше вивезти сміття. Тому прошу комунальне об’єднання “Київзеленбуд”, яке є замовником реконструкції, проконтролювати якість відповідних робіт та графік”, - підсумував Ігор Довбань.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.