КМДА Київська міська державна адміністрація


7 квітня 2019

Весняна толока продовжується: як солом’янці влаштували генеральне прибирання у парку “Юність

Весняна толока продовжується: як солом’янці влаштували генеральне прибирання у парку “Юність

Завдяки спільним зусиллям солом’янців ще один парк у районі став охайнішим. Так, у суботу весняна толока пройшла у парку відпочинку “Юність”, що на вулиці Пилипа Козицького. 

Майже 450 людей, а це активна молодь, освітяни, мешканці прилеглих будинків і навіть курсанти Національної академії внутрішніх справ України, прибрали зелену зону від листя і сміття. Вже традиційно взяло участь у толоці і керівництво Солом’янської районної держадміністрації на чолі з головою Ігорем Довбанем. 

Окрім командного прибирання, усі охочі також могли приєднатись до висадки майже ста молодих дерев: ялина блакитна, акація куляста, ірга канадская “Ламарка” та береза. Зазначимо, що в парку також працювали фахівці КП УЗН Солом’янського району, які допомагали людям правильно висаджувати дерева. 

“Коли особисто садиш дерево, то, звісно, з’являється відповідальність за нього. Є бажання прийти і подивитись, як воно росте з роками. Станом на 6 квітня ми вже висадили майже 900 дерев, але на цьому зупинятись не будемо”, - запевнив очільник району Ігор Довбань. 

А після толоки керівник РДА зустрівся з курсантами Національної академії внутрішніх справ України, з якими поділився історіями зі свого студентського минулого та зробив пам’ятне фото. 

Додамо, що генеральне прибирання вчора також провели в парку “Орлятко”, де 150 мешканців об’єднались у праці заради чистого довкілля.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.