КМДА Київська міська державна адміністрація


27 квітня 2019

Голова Солом'янки Ігор Довбань напередодні великого свята завітав до школярів району

Голова Солом'янки Ігор Довбань напередодні великого свята завітав до школярів району

Напередодні світлого Великодня голова Солом'янського району Ігор Довбань завітав зі смаколиками у гості до спеціалізованої школи «Надія» та Гімназії-інтернат №13, де здобувають знання учні, які особливо потребують уваги і турботи.

«Діти — наше майбутнє. А ваша посмішка для нас — неоціненне багатство. Тому район, місто, як і країна загалом, робитиме усе для того, щоб ця посмішка не сходила з вашого обличчя, а очі завжди сяяли щастям», — заявив Ігор Довбань, привітавши усіх з прийдешнім Великоднем.

Разом з керівником райдержадміністрації піднесли дітям смачні паски і привітали заступник київського голови В'ячеслав Непоп, народний депутат Дмитро Андрієвський і очільник Асоціації малого та середнього бізнесу району Ростислав Ручко.

На знак вдячності вихованці обох закладів подарували усім гостям концерти з душевними піснями і запальними танцями. 

Проте вітаннями та великодньою здобою зустріч не обмежилась. Оскільки цьогоріч гімназія-інтернат святкує 60-річчя, голова району Ігор Довбань і народний депутат Дмитро Андрієвський організували учням сюрприз. Відтепер подвір'я закладу прикрашатиме жива 2-метрова ялинка, яка неодмінно збиратиме навколо себе дітей на новорічні свята.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.