КМДА Київська міська державна адміністрація


11 травня 2019

Громаді Солом’янки презентували проект реконструкції парку “Орлятко”

Громаді Солом’янки презентували проект реконструкції парку “Орлятко”

У Солом'янському районі керівник райдержадміністрації Ігор Довбань провів виїзну нараду щодо санітарного стану парку “Орлятко”. Після пішого обходу території з начальником КП УЗН та мешканцями очільник району вказав не недоліки благоустрою, які відповідне підприємство зобов’язалось усунути. Разом з тим голова Солом’янки взяв участь у презентації проекту реконструкції цього парку з урахуванням пропозицій громадськості.

“Радий, що громада активно допомагає нам робити район гарним і комфортним. Сьогодні презентуємо проект реконструкції парку відпочинку “Орлятко”, який, впевнений, незабаром стане окрасою не лише житлового масиву Відрадний, але і Києва загалом. Щойно спільно напрацьований проект буде затверджений, ми зможемо перейти до його фінансування, оголосити тендерні процедури і розпочати бажану реконструкцію”, - заявив очільник району.

У ході презентації Станіслав Дьомін, в.о. директора КП “Київміськорзвиток”, яке є замовником реконструкції, доповів, що згідно проекту планується облаштувати чимало зон відпочинку і дозвілля для різних за віковими категоріями людей. У парку хочуть зробити набережну навколо озера з оглядовим майданчиком, переробити всю інфраструктуру (доріжки, лавочки), збудувати дитячі та спортивні майданчики, скейт-парк, зону тихого відпочинку, а також майданчик для вигулу домашніх тварин. Крім того, планується створити лабіринт і збудувати новий бювет.

Представлений проект викликав жваве обговорення серед місцевих мешканців і десятки запитань, які замовник врахує надалі при розробці робочої документації.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.