КМДА Київська міська державна адміністрація


15 травня 2019

У парку “Відрадний” відновили роботи з благоустрою озера

У парку “Відрадний” відновили роботи з благоустрою озера

На озері у парку “Відрадний”, занедбаний стан якого тривалий час викликав занепокоєння, відновили роботи з благоустрою території. Голова Солом’янського району Ігор Довбань особисто перевірив хід робіт, запросивши на зустріч замовника КО “Київзеленбуд”, компанію “Будмонтажсервіс-1”, яка виконує благоустрій, та активну громаду Солом’янки. 

Під час зустрічі начальник управління з капітального будівництва “Київзеленбуду” Тарас Бойправ повідомив, що торішню проблему з відсутністю фінансування робіт на озері, через що генпідрядник і призупинив будь-які дії, вже врегульовано. Так, на виконання доручення голови Києва Віталія Кличка була проведена термінова нарада, за результатом якої прийнято рішення щодо виділення з міського бюджету 32 млн грн на продовження благоустрою водойми у парку. 

На сьогодні генпідрядна організація відновила роботи на озері. Водночас у компанії пояснили, що благоустрій проводитимуть у три етапи, а завершити усе згідно договору планується до кінця 2019 року. 

“Минулого року у парку “Відрадний” провели капітальний ремонт, який осучаснив зелену зону та зробив її ще привабливою для відвідувачів. Нарешті зрушило з місця й питання впорядкування самого озера. І тепер, коли будівельна активність відновлена, а критична ситуація позаду, впевнений, незабаром озеро і територія навколо нього стане улюбленим місцем відпочинку в парку”, - наголосив Ігор Довбань. 

Разом з тим керівник РДА подякував активним мешканцям, зокрема Антону Осьмаку та Маріанні Хмельницькій, які представляють громадську організацію “МІЙ ВІДРАДНИЙ”, за те, що “вони завжди тримають руку на пульсі життя Солом’янки і прагнуть зробити її кращою разом з нами”.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.