КМДА Київська міська державна адміністрація


17 травня 2019

В районі посилять контроль за діяльністю пунктів прийому вторсировини

В районі посилять контроль за діяльністю пунктів прийому вторсировини
У Солом'янському районі перевірять законну діяльність та розміщення усіх пунктів прийому вторинної сировини. Про це заявив очільник Солом'янської райдержадміністрації Ігор Довбань під час позапланової виїзної наради. 
 
«Пункти прийому сьогодні надзвичайно важливі, адже це користь для природи і додатковий заробіток для громадян. Але якщо підприємець веде нечесну гру, у нього немає дозвільних документів на розміщення тимчасової споруди чи договору на утилізацію сміття, насамперед від цього страждають звичайні мешканці", - заявив Ігор Довбань.
 
У ході інспекції такий пункт виявили на вул. Шовкуненка, де підприємець без відповідного договору на прибирання та вивіз сміття перетворив прилеглу територію на стихійний смітник. 
 
У зв'язку з цим очільник району доручив відповідальним підрозділам адміністрації посилити контроль над такими пунктами та відпрацювати з поліцією спільні рейди, зважаючи на масові крадіжки ліфтового обладнання та іншого комунального майна.
 
Зокрема Ігор Довбань дав завдання виявити нелегальні пункти в районі та за допомогою Департаменту міського благоустрою демонтувати.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.