КМДА Київська міська державна адміністрація


20 травня 2019

Голова району обговорив з екс-динамівцем можливість розбудови спортивної інфраструктури на Солом’янці

Голова району обговорив з екс-динамівцем можливість розбудови спортивної інфраструктури на Солом’янці

Голова Солом’янської райдержадміністрації Ігор Довбань обговорив з екс-голкіпером київського “Динамо”, майстром спорту України та футбольним менеджером Святославом Сиротою можливість будівництва в Солом’янському районі сучасного стадіону. 

“Я вважаю, що Солом’янський район, який має аеропорти, вокзали, також повинен мати і свій мультифункціональний стадіон, де можна було б проводити заходи міжнародного рівня - чи-то футбол, чи-то вистави. Сучасний стадіон дозволить молоді удосконалювати спортивний рівень, а батькам пишатись своїми дітьми. Загалом допоможе примножити щастя в районі і Києві”, - заявив керівник РДА.

Святослав Сирота зауважив, що Солом’янка справді має гарний потенціал для розвитку спортивної галузі, зважаючи на розташування та логістику. “Щоб задовольнити потреби районної, міської спортивної спільноти, думаю, 3-5 тис. місць буде достатньо”.

Учасники також підкреслили можливість залучення до проекту міжнародних інвесторів. За результатом зустрічі Солом’янська РДА та ГО “Динамо Фемілі” в особі керівника Святослава Сироти погодили подальшу співпрацю в реалізації ідеї з будівництва сучасного стадіону в Солом’янському районі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.