КМДА Київська міська державна адміністрація


21 травня 2019

Керівник району миттєво відреагував на звернення мешканки щодо вирішення нагальних питань

Керівник району миттєво відреагував на звернення мешканки щодо вирішення нагальних питань

Після звернення місцевої мешканки щодо повільних темпів ремонту теплових мереж і гарячого водопостачання, яке проводить на їх подвір’ї КП “Київтеплоенерго”, голова Солом’янського району Ігор Довбань особисто перевірив, як підприємство виконує роботу.

Під час обходу території на вулиці Шовкуненка, 3 мешканка поскаржилась, що через розриття і тривалі ремонтні роботи постраждало дворище біля будинку, яке тепер має неналежний стан.

В управлінні ЖКГ району доповіли, що КП “Київтеплоенерго” наразі завершує заміну тепломереж і г арячого водопостачання.

Разом з тим голова РДА зобов’язав після ремонту одразу відновити благоустрій території, зокрема провести асфальтування та упорядкувати зелену зону. Роботи планують виконати до кінця липня.

“Хоч за розриття, яке здійснює “Київтеплоенерго” у зв’язку з ремонтом мереж, відповідальне це ж комунальне підприємство, район зобов’язаний координувати це питання. Також ми повинні тримати зв’язок з мешканцями, які можуть нам оперативно донести інформацію щодо стану виконання тих чи інших робіт у них на території”, - зазначив Ігор Довбань, додавши, що особисто контролюватиме ситуацію з вулицею Шовкуненка.

Ще одним об’єктом інспекції очільника району став розташований поруч спортивний майданчик, який в рамках реалізації громадського проекту перетворять на сучасне футбольне поле.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.