КМДА Київська міська державна адміністрація


27 травня 2019

Соціально відповідальний бізнес Солом’янки допомагає робити район кращим

Соціально відповідальний бізнес Солом’янки допомагає робити район кращим

Солом’янська адміністрація продовжує залучати соціально відповідальних бізнесменів до розвитку району. Так, цими вихідними місцеве підприємство “Аеростар”, відоме у сфері виробництва кліматичного обладнання, з власної ініціативи провело останню весняну толоку у сквері на проспекті Відрадному, 95.

“В 2019 році року ми почали активно співпрацювати з нашими підприємцями, для яких термін “соціальна відповідальність” - не пусті слова. Вкотре місцевий бізнес йде нам назустріч, не лише наповнюючи міський бюджет податками та забезпечуючи людей робочими місцями, але й допомагаючи покращувати комфорт та умови життя мешканців. Значить, йдемо правильним шляхом”, - наголосив керівник Солом’янської райдержадміністрації Ігор Довбань.

На зустрічі з народним депутатом Дмитром Андрієвським, директором компанії Антоном Юрковським і керівником “Асоціації малого та середнього бізнесу Солом’янського району” Ростиславом Ручко, керівник РДА зауважив, що підприємство облагороджує територію, яка не є у нього на балансі.

До того ж працівники заводу власноруч відновили газон на ділянці, де приватні перевізники організовували самовільне паркування, оновили лави і освітлення для комфортного відпочинку у сквері.

Нагадаємо, у квітні голова району здійснив візит до нового супермаркету на вул. Митрополита Василя Липківського, де обговорив з генеральним директором мережі BILLA в Україні Оксаною Мандзюк плани щодо благоустрою прилеглої зеленої зони та ремонт проблемних ділянок асфальтного покриття біля магазину.  

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.