КМДА Київська міська державна адміністрація


30 травня 2019

У Солом’янському районі відбулись командно-штабні навчання з тероборони

У Солом’янському районі відбулись командно-штабні навчання з тероборони

У Солом’янській адміністрації під головуванням керівника РДА Ігоря Довбаня проведено командно-штабне навчання з територіальної оборони.

Під час наради з військовим комісаром Солом`янського районного військового комісаріату Станіславом Макаренком та начальниками силових структур обговорено комплекс заходів з військової підготовки та прийняття оперативних рішень для захисту населення і території у разі нападу ворога.   

Зокрема учасники провели навчання з моделювання, прогнозування ситуації та прийняття відповідного рішення за умови введення воєнного стану.

“Сьогодні ми вчергове з’ясували, що готові до викликів. Такі навчання, які ми з вами проводимо, показують, що можна змоделювати практично будь-яку ситуацію в нашому районі, і обов’язково знайти з неї вихід”, - заявив керівник райдержадміністрації та начальник району територіальної оборони Ігор Довбань.

Він також звернув увагу, що робота військкомісаріату та силових управлінь в районі на відповідному рівні. “Я можу констатувати, що фаховість за цим напрямком найкраща, яка може бути продемонстрована у сьогоднішніх умовах. 373 тис. солом’янців можуть спати спокійно”.

Разом з тим військовий комісар Станіслав Макаренко подякував керівнику РДА Ігорю Довбаню за створений пункт управління, який стабільно забезпечується освітленням, зв’язком та оргтехнікою. 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.