КМДА Київська міська державна адміністрація


31 травня 2019

З “Надією” у серці: голова району Ігор Довбань привітав випускників із закінченням школи

З “Надією” у серці: голова району Ігор Довбань привітав випускників із закінченням школи

Закінчення школи - визначна подія в житті кожного учня. Сьогодні, 31 травня таке хвилююче прощання відбулось для випускників спеціальної загальноосвітньої школи “Надія”.

На останній дзвоник закладу завітав голова Солом’янського району Ігор Довбань, який привітав усіх присутніх зі святом: “У цей святковий день хочу подякувати вчителям за їх натхненну працю і турботу, батькам – за безмежну любов до дітей. А випускникам, для яких останній дзвоник - це новий етап в житті, щиро бажаю здійснення мрій, віри та щедрої долі. І нехай тепло сердець, яке ми відчуваємо сьогодні, завжди буде з нами”, - сказав керівник РДА, відзначивши, що цього року у Солом’янському районі святкують останній дзвоник понад 1,8 тис. школярів.

Звернувся з привітаннями до випускників також народний депутат Дмитро Андрієвський. За його словами, район, місто і держава загалом завжди підтримуватимуть освітню сферу, будуючи нові школи, садочки та створюючи комфортні умови для навчання молодого покоління.

Під час заходу 11-класникам вручили подарунки, а кращим вчителям школи - грамоти за багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм. На згадку ж про свої шкільні роки випускники подарували всім присутнім душевні пісні і прощальний вальс.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.