КМДА Київська міська державна адміністрація


10 червня 2019

У парку “Відрадний” перевірили, як тривають роботи з благоустрою озера

У парку “Відрадний” перевірили, як тривають роботи з благоустрою озера

У парку “Відрадний” продовжується розчищення та благоустрій озера, що були розпочаті наприкінці 2018 року. Сьогодні, 10 червня перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, заступник голови КМДА Петро Пантелеєв,  і голова Солом’янського району Ігор Довбань перевірили, як тривають роботи на озері.

На виїзній нараді також були присутні замовник благоустрою - в.о. гендиректора КО “Київзеленбуд” Наталія Бєлоусова і представники компанії-генпідрядника “Будмонтажсервіс-1”. Останні відзвітували, що роботи проводитимуть у три черги. Наразі продовжується замивання берегоукріплювальних конструкцій, наступний етап - розчищення та поглиблення дна озера на всій його площі у 9,7 тис. квадратних метрів. 

За словами першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника, незважаючи на затримку, усі земляні роботи генпідрядник виконає до кінця поточного року. 

Водночас керівник РДА Ігор Довбань акцентував увагу виконавця на дотриманні технології виконання робіт під час укріплення берегів, улаштування дна та наповнення його водою. 

У ході наради голова Солом’янського району також обговорив з місцевим мешканцем можливість покращення умов перебування людей у парку. Зокрема Ігор Довбань зазначив, що до кінця червня у “Відрадному” почнуть цілодобово чергувати працівники “Муніципальної варти”, які забезпечуватимуть публічну безпеку і порядок у парку, охороняючи його від вандалів. 

Нагадаємо, у травні очільник району особисто проінспектував озеро, заявивши про постійний контроль з боку адміністрації та активної громади щодо ходу виконання робіт на водоймі.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.