КМДА Київська міська державна адміністрація


13 червня 2019

Ігор Довбань привітав працівників Консультативно-діагностичного центру з професійним святом

Ігор Довбань привітав працівників Консультативно-діагностичного центру з професійним святом

Напередодні Дня медичного працівника України голова Солом’янського району Ігор Довбань привітав фахівців Консультативно-діагностичного центру, що на Гарматній, 36 з професійним святом.

“Дорогі наші медики, щодня, від рання до пізньої ночі, ви присвячуєте себе збереженню найбільшої цінності на землі - людського життя і здоров'я. Ваша праця є однією з найпотрібніших для всього людства. І це факт. Низький уклін вам за вашу невтомну працю, золоті руки і відкрите серце. Нехай же і з вами буде міцне здоров'я та сила. А районна адміністрація зі свого боку докладатиме максимум зусиль задля вашого добробуту”, - звернувся до колективу медичного центру очільник району.

Привітав усіх зі святом також народний депутат Дмитро Андрієвський, зазначивши, що держава й надалі розвиватиме медичну галузь Солом’янки.

А після вручення найкращим працівникам закладу почесних грамот на всіх чекав особливо зворушливий момент - спільний перегляд документального фільму про “Один день з життя медичного працівника” Консультативно-діагностичного центру.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.