КМДА Київська міська державна адміністрація


14 червня 2019

Почесний мешканець Солом'янки відзначив 101-й день народження

Почесний мешканець Солом'янки відзначив 101-й день народження
Сьогодні в Солом'янському районі свій 101-й день народження відзначає ветеран Другої світової війни і кандидат технічних наук Рапопорт Григорій Наумович. У святковий день до іменинника в гості з привітаннями прийшли народний депутат Дмитро Андрієвський, керівник Солом'янської райдержадміністрації Ігор Довбань і голова ради Солом’янської  районної організації ветеранів генерал-лейтенант Борис Парафейніков.
 
«Ви — надзвичайна людина, чий життєвий шлях є прикладом мужності та незламності для молодого покоління. Сильним духом і позитивним настроєм сьогодні Ви заряджаєте своїх дітей, онуків, правнуків і нас також. Щиро Вами захоплююсь», — звернувся очільник району до іменинника, побажавши йому міцного здоров'я, бадьорості і довгих років життя.
 
Окрім слів побажань, гості вручили Григорію Наумовичу цінні подарунки, кошик з фруктами і солодощами. Під час спілкування за столом дідусь поділився спогадами воєнного лихоліття, а також розповів зворушливу історію свого кохання, даючи усім присутнім мудрі поради і настанови. Також іменинник поділився секретами довголіття та запросив усіх на наступний день народження. 
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.