КМДА Київська міська державна адміністрація


20 червня 2019

Голова Солом’янського району зустрівся з представниками старшого покоління (подія відбулась 14.06.19)

Голова Солом’янського району зустрівся з представниками старшого покоління (подія відбулась 14.06.19)

У Територіальному центрі соціального обслуговування пройшла тепла зустріч голови Солом’янського району Ігоря Довбаня з представниками старшого покоління.

Під час зустрічі, яку присвятили Міжнародному дню захисту людей поважного віку, солом’янці поділились спогадами про минулі роки та згадали події в своїй трудовій діяльності. Також учасники обговорили важливі питання з різних сфер життя, зокрема житлово-комунального господарства та медицини.

“Турбота про старше покоління – справа як органів влади, так і суспільства загалом. І саме День захисту людей поважного віку покликаний звернути на це увагу. Давайте пам’ятати, що піклування і повага є індикатором рівня цивілізованості і запорукою процвітання всього соціуму”, - наголосив очільник району, зазначивши, що підтримка людей літнього віку є одним з пріоритетів діяльності міської влади.

Так, у столиці діє програма “Турбота. Назустріч киянам”, передбачається соціальна матеріальна допомога, а також надається постійне безкоштовне харчування особам, які стоять на обліку у Територіальному центрі району.

Зазначимо, що на святковій зустрічі поважним гостям також приготували музичний подарунок, який нікого не залишив байдужим.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.