КМДА Київська міська державна адміністрація


21 червня 2019

Крадії ліфтового обладнання завдали району збитків на 1,5 млн грн

Крадії ліфтового обладнання завдали району збитків на 1,5 млн грн

З початку 2019 року невідомі, які викрали ліфтове обладнання у житлових будинках, завдали Солом’янському району збитків на понад 1,5 млн грн. Таку невтішну цифру озвучили на робочій нараді під керівництвом голови Солом’янської районної держадміністрації Ігоря Довбаня.

“Мене бентежить той факт, що, на жаль, крадіжки ліфтового обладнання не зупинені. Через це страждають і мешканці, особливо люди поважного віку, люди з особливими фізичними можливостями, і бюджет району. Адже переважна більшість непрацюючих ліфтів - наслідок саме таких злочинів”, - зазначив голова РДА.

Під час наради, на якій також були присутні керівник ТОВ “Укрліфтсервіс” Юрій Курдюмов, яке обслуговує ліфтове господарство району, перший заступник голови Володимир Бялковський, начальник профільного управління адміністрації та інші працівники РДА, було повідомлено, що з початку 2019 року злочинці викрали ліфтового обладнання на суму понад 1,5 млн грн. 

У зв’язку з неодноразовими випадками крадіжок обладнання очільник Солом’янського району Ігор Довбань доручив КП “Керуюча компанія” відпрацювати з мешканцями питання необхідності встановлення охоронної сигналізації задля збереження власного майна. Також керівник РДА підписав звернення до поліції щодо збільшення кількості рейдів до пунктів зі збору металобрухту в районі.

Шановні мешканці, якщо ви стали свідками крадіжки ліфтового обладнання чи актів вандалізму – одразу повідомляйте про це правоохоронні органи. Давайте будемо берегти наше майно! 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.