КМДА Київська міська державна адміністрація


1 липня 2019

Триває капітальний ремонт закладів освіти в районі

Триває капітальний ремонт закладів освіти в районі

Реалізація програми соціально-економічного розвитку району на 2019 рік за напрямком “Освіта” йде на повну. Триває капітальний ремонт фасаду у спеціалізованій школі №149 на вул. Івана Світличного, 1 та ремонт приміщень ліцею №142 на вул. Політехнічній, 2-А. 

Ще на десяти об'єктах розпочинаються роботи. Наразі генпідрядники завозять будівельні матеріали для майбутнього капремонту.  

Нагадаємо, цього року в Солом’янському районі планують оновити за різними видами робіт понад півсотні освітніх закладів, що належать до комунальної власності. Це облаштування ігрових майданчиків, капремонт приміщень, інженерних мереж, вхідної групи, електричних мереж, покрівель, фасадів, огорож, харчоблоків, стадіону, заміна вікон та ін. На ці роботи з міського бюджету передбачено 41 млн грн. 

Також управлінням освіти району будуть проведені поточні ремонтні роботи, а в межах реалізації проектів-переможців Громадського бюджету-2019 планується виконати роботи ще в 5-ти освітніх закладах.

Детально ознайомитись з усіма об’єктами, де цьогоріч запланований капремонт, можна за посиланням http://www.solor.gov.ua/docs/info/rozp379_2019.pdf
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.