КМДА Київська міська державна адміністрація


4 липня 2019

У Солом’янському районі оновлюють вулицю, яка більше 40 років не бачила ремонту

У Солом’янському районі оновлюють вулицю, яка більше 40 років не бачила ремонту

У Солом’янському районі, місцевість Совки, триває комплексний ремонт вулиці Охтирської. Голова районної держадміністрації Ігор Довбань перевірив, як дорожники виконують роботи.

“До кінця поточного тижня довгоочікуваний ремонт дорожнього покриття і тротуарної частини на Охтирській, а це 2,5 тис. кв.м, буде повністю завершено. Наразі “Київавтодор” проводить підготовчі роботи, завтра укладатиме верхній шар асфальту. Радий, що жителі ОСН “Совки”, які звертались до райдержадміністрації з проханням посприяти у ремонті, і діти з прилеглого дитячого садку, скоро зможуть ходити вулицею, не боячись зламати ноги”, - заявив очільник району.

Під час огляду спільно з начальником КП “ШЕУ” Олександром Климовим, він додав, що дорожнє покриття вул. Охтирської, яка пролягає від вул. Каменярів до вул. Кайсарова, не бачило ремонту більше 40 років.

Також найближчим часом у районі розпочнеться капітальний ремонт вулиці Борщагівської, на сьогодні вже проведено тендерну процедуру та визначено виконавця робіт. Зокрема, з масштабних дорожніх проектів, якими займається комунальна корпорація “Київавтодор”, цьогоріч будуть проведені проектні роботи з повного асфальтування вулиць Світлогорська та Радищева.

“Вкрай важливим для нас є продовження вул. Суздальської до Повітрофлотського проспекту з будівництвом шляхопроводу через залізничні колії. На проектування цих робіт в 2019 році передбачено 1 млн грн”, - резюмував голова району Ігор Довбань.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.