КМДА Київська міська державна адміністрація


25 липня 2019

В.о. голови РДА доручив прискорити ліквідацію аварійних розриттів і відновлення благоустрою

В.о. голови РДА доручив прискорити ліквідацію аварійних розриттів і відновлення благоустрою

25 липня виконувач обов’язків голови Солом’янської райдержадміністрації Володимир Бялковський провів нараду з питання відновлення благоустрою після проведення аварійних розриттів на вулицях району, у дворах та на зелених зонах.

Під час засідання начальник відділу благоустрою РДА Роман Кошовий повідомив, що в районі щотижня закривається мінімум 20 контрольних карток по аварійним розриттям інженерних мереж, яке виконує СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго». Однак підприємство не завжди своєчасно закриває ордери та відновлює благоустрій територій. 

«На жаль, аварії через зношені інженерні мережі в районі - не рідкість. Але, попри це, питання облагородження ділянки після усунення прориву повинно вирішуватись негайно. Тому що воно впливає на зовнішній вигляд дворів і створює незручності для жителів», - сказав Володимир Бялковський.

У зв’язку з цим в.о. голови РДА доручив комунальним підприємствам району спільно з КП «Київтеплоенерго» прискорити відновлення зелених зон та асфальтного покриття після виконаних робіт. Крім того, якнайшвидше вирішити питання вивозу будівельного сміття після завершення облагородження територій.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.