КМДА Київська міська державна адміністрація


30 липня 2019

НУШ у дії: школи Солом’янського району отримали сучасне дидактичне обладнання

НУШ у дії: школи Солом’янського району отримали сучасне дидактичне обладнання

У навчальних закладах Солом’янського району продовжують успішно втілювати стандарти Нової української школи для перших класів. Так, напередодні нового навчального року 39 місцевих шкіл отримали інноваційне дидактичне та ігрове обладнання.

Заступник голови Солом’янської райдержадміністрації Олена Горпинченко завітала в один із таких закладів - ліцей №144 на просп. Валерія Лобановського, 6, щоб особисто перевірити якість нових дидактичних матеріалів.

Сюди входять настільні розвивальні ігри, набори на основі магнітів, набори для навчання грамоти і читання, набір цифр, знаків та лічильного матеріалу, моделей геометричних тіл та фігур, а також грошових знаків. Також учні отримають набори лічильного матеріалу (муляжі фруктів, овочів, транспорту, тварин), дитячу карту світу, дитячу карту України та навіть Сонячної системи.

Під час візиту Олена Горпинченко також оглянула всі приміщення закладу, проінспектувавши стан його підготовки до нового навчального року. До речі, цьогоріч ліцей зустріне учнів у нових кольорах. Завдяки таланту і майстерності вчителів, коридори і класні кімнати перетворились у мальовничий сад. 

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.