КМДА Київська міська державна адміністрація


7 серпня 2019

Район проти корупції: Солом’янська РДА і громадські організації підписали Меморандум про співпрацю

Район проти корупції: Солом’янська РДА і громадські організації підписали Меморандум про співпрацю

В Солом’янському районі відбулись одразу дві знакові події. Для запобігання та упередження всіх можливих проявів корупції Солом’янська РДА на чолі з виконувачем обов’язків голови Володимиром Бялковським офіційно підписала Меморандуми про співробітництво з ГО “Міжнародна Антикорупційна Асамблея” та ВГО “Журналісти проти корупції”.

“Цим меморандумом ми налагоджуємо системну співпрацю з громадськістю, журналістами і разом впроваджуємо дієві заходи у боротьбі з корупцією. Можна багато про це говорити, але тільки практичні дії і прозорість усіх процесів дозволить нам побудувати правову державу з нульовою толерантністю до всіх її проявів”, - заявив в.о. голови РДА.

Підтримали важливість співпраці влади, громадськості і представників ЗМІ керівник Київського обласного відділення ВГО «Журналісти проти корупції» Олег Валуйсков та генеральний секретар ГО “Міжнародна Антикорупційна Асамблея” В’ячеслав Саєнко. Останній зазначив,  що Солом’янська адміністрація перша серед інших столичних районів, яка публічно та відкрито прагне налагодити ефективний діалог в цьому напрямку.

В рамках співпраці Володимир Бялковський одразу запропонував партнерам перейти до справи та надати свої висновки з питань навколо будівництва на пров. Платонівський, 6 і ситуацією, що склалась в гуртожитку на вул. Польовій, 19/8. Вже у грудні громадські організації прозвітують про виконану роботу та проаналізують інші проблемні питання в районі.

Крім того, РДА і ГО погодили системно проводити у будівлі районної адміністрації прийоми громадян, де усім охочим відвідувачам будуть роз’яснювати їх права та можливості боротьби з тими, хто прагне йти нечесним шляхом.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.