КМДА Київська міська державна адміністрація


8 серпня 2019

Володимир Бялковський перевірив, як реконструюють шкільний багатофункціональний стадіон і що вже зроблено

Володимир Бялковський перевірив, як реконструюють шкільний багатофункціональний стадіон і що вже зроблено

На території школи №64 триває реконструкція стадіону площею майже 10 тис. кв.м. Наразі генпідрядник КП “Солом’янка-Сервіс” виконав більше 70% робіт.  

Так, виконувач обов’язків голови Солом’янської РДА Володимир Бялковський особисто перевірив, що вже виконано на об’єкті і які наступні оновлення чекати. Разом з керівництвом району інспектувала об’єкт начальник відділу молоді та спорту РДА Ірина Кустова. 

Як повідомив генпідрядник, на стадіоні вже споруджене футбольне поле, влаштована основа під бігові доріжки, вимощені ФЕМи, бордюри. Крім того, завершені роботи з монтажу зливостокової каналізації та встановлене освітлення. За проектом передбачається трохи згодом облаштувати баскетбольний і волейбольний майданчики, майданчик для стрибків у довжину, смугу перешкод та майданчик для вуличних тренажерів. Ще для дітей окремо створять майданчик для навчання правил дорожнього руху.

Після інспекції в.о. голови РДА спільно з директором КП “Солом’янка-Сервіс” Миколою Березівським обговорили строки завершення робіт на стадіоні та необхідність реалізації нових проектів для розвитку спортивної інфраструктури в районі.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.