КМДА Київська міська державна адміністрація


12 серпня 2019

Володимир Бялковський провів інспекційний об’їзд території Солом’янського району

Володимир Бялковський провів інспекційний об’їзд території Солом’янського району

Виконувач обов’язків Солом’янської райдержадміністрації Володимир Бялковський провів робочий об’їзд території району. До інспекції також долучилися начальник Управління ЖКГ адміністрації, начальник відділу контролю за благоустроєм РДА, представники КП Керуюча компанія та КП ШЕУ. 

Під час огляду учасники розглянули такі звернення мешканців: 

- ремонт ганку багатоквартирного житлового будинку на вул. Новгородська, 3;

- ремонт сходових кліток будинку та очищення зливової каналізації на пров. Машинобудівний, 25;

- та асфальтування дорожнього покриття у приватному секторі на вулицях Кар’єрна, Чернівецька та Польова.

Оглядаючи стан ганку, Володимир Бялковський зауважив про його незадовільний стан та необхідність ремонту шляхом включення до Програми ремонту житлового фонду Солом’янського району. 

Наступна зупинка - пров. Машинобудівна, 25, де в.о. голови РДА разом із мешканцями обговорили необхідність капітального ремонту під’їзду та вирішення проблеми дощової каналізації. Так, Володимир Бялковський доручив КП “Керуюча компанія” та житлово-експлуатаційній дільниці, яка обслуговує будинок, провести з мешканцями інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо проведення  робіт за рахунок співфінансування. 

Також керівництво РДА провело об’їзд вулицями приватного сектору, де мешканці прохають провести ремонт покриття. За результатами зустрічі в.о. голови райдержадміністрації доручив негайно проінформувати КК “Київавтодор” щодо стану доріг приватного сектору за цими адресами та загалом по району і необхідність приведення їх до ладу.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.