КМДА Київська міська державна адміністрація


12 серпня 2019

У Солом’янському районі перевірили, як триває реконструкція школи №22

У Солом’янському районі перевірили, як триває реконструкція школи №22

У школі №22 на просп. Відрадний, 36В активно продовжується реконструкція. Що вже зроблено і чи встигає генпідрядник за планом-графіком перевіряли директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА Олена Фіданян і виконувач обов’язків голови Солом’янської РДА Володимир Бялковський. 

На інспекції також були заступник голови райдержадміністрації, начальники управління житлово-комунального господарства і управління освіти району.

За словами замовника робіт, директора КП “Солом’янка-Сервіс” Миколи Березівського, на об’єкті вже завершують конструктив монолітної частини будівлі. До кінця поточного року генпідрядник планує влаштувати покрівлю, фасади, внутрішньо-інженерні мережі, а також завершити встановлення вікон і дверей. 

Учасники виїзної наради оглянули хід реконструкції будівлі та обговорили строки виконання робіт. Зокрема, керівництво району доручило пришвидшити будівництво та ввести заклад освіти в експлуатацію до початку нового навчального року 2020-2021.

Нагадаємо, реконструкція навчального закладу виконуються на замовлення Солом’янської РДА. Для її продовження з Державного фонду регіонального розвитку цьогоріч виділять 40 млн грн. Таке рішення погодили у липні на Комісії оцінки і відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку Мінрегіону після відповідного подання звернення Солом’янською адміністрацією щодо необхідної фінансової підтримки.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.