КМДА Київська міська державна адміністрація


19 серпня 2019

У столиці триває «прибирання» вулиць від засилля реклами: мер Києва показав, як це відбувається

У столиці триває «прибирання» вулиць від засилля реклами: мер Києва показав, як це відбувається

Мер Києва Віталій Кличко показав як у столиці триває «прибирання» від засилля реклами. Відповідне відео київський міський голова опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Ми продовжуємо очищувати місто від засилля реклами. І я вдячний, що нам у цьому допомагають небайдужі кияни! Нещодавно, наприклад, до КП «Київреклама» звернулися мешканці нового мікрорайону на вулиці Бориса Гмирі. Там «кмітливі» підприємці з порушеннями і незаконно розмістили на фасадах будинків свої рекламні конструкції. Під час перевірки інспектори виявили 259 таких конструкцій. І днями демонтували їх», – зазначив у дописі до відео мер столиці.

Він повідомив, що декілька підприємців, отримавши попередження про демонтаж, намагалися «домовитися» з інспекторами. Та це їм не допомогло. 

Нагадаємо, минулого тижня на проспекті Валерія Лобановського демонтували 78 наземних рекламних конструкцій. За останні ж 4 роки, коли ідею було втілено в життя, рекламних наземних засобів (білбордів) вдалось зменшити з 12 тисяч до 4750. Київ наближаємося до граничної цифри, яку визначено з операторами ринку – 4390.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.