КМДА Київська міська державна адміністрація


27 серпня 2019

У Солом’янському районі відкриють Центр навчання професії для молоді з інвалідністю

У Солом’янському районі відкриють Центр навчання професії для молоді з інвалідністю

Незабаром у Солом’янському районі запрацює перший в Києві Центр денного перебування та навчання професії для молоді з інвалідністю «Горнятко Доброти». Інклюзивний простір, де вихованців навчатимуть професії пекаря-кулінара з подальшим працевлаштуванням і супроводом, розміститься на вул. М. Шепелєва, 14.

Так, сьогодні заступник голови Солом’янської РДА Олена Горпинченко разом з командою автора проекту-переможця №34 Громадського бюджету Олександрою Посівнич оглянули приміщення на першому поверсі житлового будинку та перевірили хід виконання там ремонтних робіт.  

Для повноцінного функціонування центру у приміщенні також необхідно провести ремонт інженерних мереж - опалення, водопостачання, каналізації, електромережі та вентиляції. Тому, не гаючи часу, керівництво району доручило КП “Керуюча компанія” і Управлінню ЖКГ та будівництва оперативно скласти кошторис, оголосити тендер і нарешті розпочати роботи. 

“Даємо місяць для того, щоб інженерні мережі були приведені до ладу. Адже молодь з особливими потребами, яка в майбутньому тут буде навчатись професійним навичкам, повинна в комфортних умовах залучатись до суспільного життя”, - заявила Олена Горпинченко. 

Зазначимо, що завдяки Громадському бюджету кияни щороку реалізують сотні проектів, які поліпшують життя столиці. Цьогоріч за кошти міста лише у Солом’янському районі планується втілити 45 важливих і цікавих ідей мешканців.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.